Billingstad Aktivitetspark

Grindaker ble invitert av Billingstad Vel til å delta i konkurransen om ny aktivitetspark på Billingstad i Asker. Det aktuelle området er Lynbanen, et friområde på 11.000 m2 som ligger på Billingstad, tett barneskolen. Parken er i dag et stort åpent landskapsrom med grusbane, gresslette og akebakke omsluttet av boligområder, hager og store gamle bjørketrær.

Saupstad skole

I 2017 deltok Grindaker i en plan- og designkonkurranse for ny barne- og ungdomsskole i Trondheim. Prosjektet består av en ungdomsskole for 450 elever, en barneskole for 700 elever, en basishall for idrett og kultur og et kulturskolesenter. Prosjektet ble belønnet med 1. plass i konkurransen og videre prosjektutvikling.

Bamble ungdomsskole

Grindaker deltok i konkurransen om en ny ungdomsskole i Bamble kommune sammen med Ola Roald Arkitektur, ÅF Consult og HENT som et av tre prekvalifiserte team. Skoleprosjektet omfatter i tillegg to nye idrettshaller, kulturskole og en svømmehall.

Harbitz Torg

Harbitz torg er et byutvikling- og transformasjonsprosjekt på Skøyen i Oslo. Eiendommen som i sin tid var produksjonslokaler for Apothekernes Laboratorium er utviklet til å bli et helt nytt bystrøk med torg, gatetun, boliger, butikker, servering, barnehage og kontor. Det verneverdige laboratoriebygget sentralt på området er bevart og transformert til kulturhus med bibliotek, pub og restaurant med uteservering.

Landøya Ungdomsskole

Prosjektet er et resultat av en plan- og designkonkurranse i 2016. Som vinnere av konkurransen ble arkitekt og landskapsarkitekt engasjert i det videre prosjekteringsarbeidet.

Wang Ung

Wang Ung er en privat ungdomsskole for 360 elever som driver med toppidrett. Den nye skolen ligger sentralt til på Hasle i Oslo. Det er en premiss at skolens utearealer skal sambrukes med Hasles innbyggere.

Tvedestrand videregående skole

Grindaker deltok i konkurransen om ny videregående skole og idrettsanlegg i Tvedestrand, sammen med Filter Arkitekter, Arkitektkontoret GASA og BRG Entreprenør som et av 5 kvalifiserte team. Skoleprosjektet omfatter videregående skole, idrettshall og utendørs idrettsanlegg.

Sofienberggata barnehage

To barnehager; Sjokoladefabrikken og Kråkeslottet holder til i bebyggelse tett inntil Sofienbergparken øst. Barnehagenes uteområde er en del av Sofienbergparken og er offentlig tilgjengelig utenom barnehagenes åpningstider. 

Hasle Linje Kryddebarnehagen

Krydderbarnehagen er etablert i forbindelse med utbyggingen av det større boligområdet Krydderhagen på Hasle. Barnehagen ligger skjermet til, med et uteområde omkranset av vegetasjon og leilighetsbygg.

Nord Østerdal VGS

Longva Arkitekter AS vant i 2010 en arkitektkonkurranse om en ny videregående skole for Nord-Østerdal i Hedemark. Nord-Østerdal videregående skole er lokalisert på Trontun nær Tynset sentrum. I tillegg til videregående skole inneholder bygget lokaler for tannhelsetjenesten på Tynset. Skolen er planlagt for ca 600 elever fordelt på utdanningsprogrammene: studiespesialisering, idrettsfag, musikk, dans og drama, yrkesfag og tilrettelagte tilbud.